PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA/VRAČILO KUPNINE IN MENJAVA BLAGA

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga in kupnine
Kupec ima pravico, da v 8 dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe in sicer pisno po pošti na sedež podjetja PRO-KSI d.o.o.. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Prodajalec vrne celotno kupnino takoj ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga.

Menjava blaga
Kupec ima pravico, da v 8 dneh po prejemu pošiljke podjetju pisno preko e-pošte ali klasične pošte odda zahtevek za menjavo blaga. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Stroške ponovnega pošiljanja blaga ravno tako krije kupec. V kolikor prodajalec ne zmore v roku 15 dni od prejema neustreznega blaga dostaviti nadomestno blago se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine.

POMEMBNO
Ko vračate artikel morate priložiti kopijo računa in zahtevek
Naslov za vračilo blaga je: Pro-Ksi d.o.o. Finžgarjeva 9, 4270 Jesenice
Priporočamo da za vračilo blaga uporabite dostavno službo, kjer lahko sledite pošiljko ali pa Pošto Slovenije. Blago je potrebno ustrezno pripraviti za transport (priporočamo našo embalažo oz. drugo varno embalažo), da bo oprema nazaj prišla nepoškodovana.
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.